CIRCULON pannen zijn vervaardigd uit lichtgewicht hard geanodiseerd aluminium en daardoor twee keer zo hard als roestvrij staal. De roestvrijstalen handgrepen zijn geklonken voor maximale belastbaarheid. Een roestvrijstalen kapselbodem met aluminium kern zorgt voor een snelle en gelijkmatige hitteverdeling. De gepatenteerde CIRCULON antiaanbak-golfstructuur zorgt voor excellente kookresultaten en bijzondere duurzaamheid.

Wat is Circulon?

CIRCULON INFINITE cookware is vervaardigd uit lichtgewicht hard geanodiseerd aluminium en daardoor twee keer zo hard als roestvrij staal. De roestvrijstalen handgrepen zijn geklonken voor maximale belastbaarheid. De roestvrijstalen kapselbodem met aluminium kern zorgt voor een snelle en gelijkmatige hitteverdeling.
De gepatenteerde CIRCULON antiaanbak-golfstructuur zorgt voor excellente kookresultaten en bijzondere duurzaamheid. De dieperliggende antiaanbak-cirkels zijn beschermd voor slijtage waardoor de antiaanbak werking langer behouden blijft. De extreem duurzame drievoudige antiaanbaklaag aan de binnen- én buitenzijde maakt vetarm koken, bakken en braden, maar is ook zeer eenvoudig schoon te maken.

Een unieke antiaanbak-golfstructuur met drievoudige antiaanbaklaag aan de binnen- én buitenzijde

Vaatwasser bestendig


Het assortiment

Circulon Infinite koekenpannen
Circulon Infinite koekenpannen hebben een geweldige antiaanbaklaag en is extreem duurzaam. Ideaal voor vetarm bakken en makkelijk schoon te maken. Geschikt voor alle warmtebronnen.
Circulon Infinite Chef’s pan

De Circulon Infinite Chef’s pan met deksel is een veelzijdige pan. Geschikt voor o.a. stoofgerechten, risotto, roerbakken. Moeiteloos vetarm gerechten bereiden door de super antiaanbaklaag en makkelijk schoon te houden.
Circulon Infinite Hapjespan

De Circulon Infinite Hapjespan met deksel is de ideale pan voor uw eenpansgerechten. Door de super antiaanbaklaag kunt u moeiteloos vetarm gerechten bereiden zonder aanbakken. De pan is ook makkelijk schoon te houden.
Circulon Infinite Wok

De Circulon Infinite Wok van 36 cm met deksel is ideale voor uw wokgerechten. De pan is ruim genoeg om ook grote hoeveelheden te wokken. Super antiaanbaklaag om moeiteloos vetarme gerechten te bereiden en makkelijk schoon te houden.


Circulon Infinite 4-delig pannenset.

De pannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag aan binnen én buitenzijde, ovenvast tot 250 graden en geschikt voor de vaatwasser.

Set: kookpan Ø 16 cm, kookpan Ø 20 cm, kookpan Ø 24 cm, steelpan Ø 16 cm.
Circulon Infinite hoge steelpan met deksel

De Circulon Infinite hoge steelpan met deksel heeft een geweldige antiaanbaklaag en uitermate geschikt voor sausjes en makkelijk schoon te maken. Geschikt voor alle warmtebronnen.

Verkrijgbaar met Ø 16 of Ø 20 cm.
Circulon Infinite Soeppan

De Circulon Infinite Soeppan met deksel van 7,6 liter (24 cm). Heerlijke grote pan om voor de hele familie soep of stoofgerechten te maken. De pan heeft een antiaanbaklaag en is makkelijk schoon te houden. Geschikt voor alle warmtebronnen.
Circulon braadslee

De Circulon braadslee is uitermate geschikt voor het braden van grote stukken vlees in oven of fornuis. Het rek en handvatten zijn buitengewoon praktisch in gebruik. De antiaanbaklaag aan binnen- én buitenzijde maakt vetarm bakken en braden mogelijk.
Afmeting braadslee: 40,5 x 30,5 x 11,5 cm